Adressändring

Nu ska jag vara krånglig med er!
Jag har bestämt mig för att gå tillbaka till min gamla bloggadress:

http://minkostochtraningsdagbok.blogg.se

Hoppas ni fortsätter följa mig där! Bloggen kommer vara sig lik förutom att adressen är en annan.

Mot Norway!

Har jag nyss varit ute på en morgonpromenix! En kylig sådan. Brrr! Å vad jag vill ha sommar året runt!
Nu sitter jag och käkar en smoothie och ska snart packa det sista. Jag och mamma åker ju och hälsar på syrran i Norge idag :) Blir hämtad vid nio-tiden så nu måste jag skynda på om jag ska hinna med mig!

Jag är tillbaka på måndag igen!

Ha en trevlig helg!


Till mina träningsintresserade läsare

Eftersom jag vet att några av mina läsare har följt med mig hit från min förra blogg, så vill jag passa på att tipsa er om att jag har börjat skriva på min gamla träningsblogg igen!


Host host

Å nej! Jag tror jag håller på att bli förkyld! :(
Har känt mig lite krasslig idag och igår hade jag huvudvärk hela dagen. Hoppas inte att jag blir sjuk nu. Det har jag verkligen inte tid med!

Gick i alla fall ut på en promenix förut idag och det var skönt att få lite luft. Sedan kom brorsan och hälsade på efter skolan. Vi kikade på en film och jag värmde mig under en filt eftersom jag höll på att frysa ihjäl. "Vad varmt du har det!" var det första Patrick sa när han kom innanför dörren. Hehe, ännu ett tecken på att det är en förkylning på gång.

Nu sitter jag och kikar lite på Fångarna på fortet och dricker en kopp kaffe. Inatt kommer syrran hem från Norge :) Hon ska sova här så jag måste ju försöka hålla mig vaken tills dess. Lär nog hinna svepa i mig några koppar till också innan hon kommer. Tur att jag la mig och trynade lite på eftermiddagen. Jag är ju van att gå och lägga mig tidigt på kvällarna nu så det behövdes nog en liten powernap.


Syrran och jag för några år sedan


RSS 2.0