En stressig dag

Har haft fullt upp hela dagen idag. Klev upp 08.00 (!), då gick jag ner och slängde massa kartonger och skit i containrarna här nedanför. Passade på att gå på affären när jag ändå var ute och sedan städade jag (eftersom jag inte orkade igår =P) fram till klockan 11 när Tobbes mamma kom hit och lånade duschen eftersom de fått en vattenskada i sitt badrum. Sedan kom även pappa och lillebror hit och fikade. Verkade som cheesecaken jag bakade igår blev lyckad. Yeees!
Sedan fick jag storfrämmande från Norge när Lina, Vicky och Mikka kom och hälsade på en stund ;) Har inte träffat syrran på tre månader så det var kul!

Nu har Tobbe äntligen kommit hem så ikväll blir det myskväll med gómat, efterrätt och nån bra film. Kanske dricker upp min sista Heineken som står och väntar på mig i kylen också, hehe.



Min supersmarriga Cheesecake ;)



Lina, Mikka, Vicky & Dizzy


Syrran


Mikka


Lina & Mikka


Vicky busar med Dizzy

Vains of Jenna's nya sångare

"It was just 10 days ago that VAINS OF JENNA announced the departure of their long time friend, Swedish comrade and vocalist Lizzy DeVine. However, it’s a new day, change is now and we are proud to introduce to you Jesse Forte the new lead singer and front man for VAINS OF JENNA"
(Läs mer här!)

Oj, det gick fort! Efter 10 dagar har alltså Vains of Jenna en ny sångare. Eftersom jag aldrig gillat Lizzy DeVines röst speciellt mycket såg jag verkligen fram emot att höra den nya sångaren, and guess what?! I LIKE IT!!!



Everybody Loves You When You're Dead med Jesse Forte

Städdag

Äntligen fungerar datorn! Den strejkade imorse och även fast jag startade om den flera gånger hängde den sig bara. Fan, man får ju panik när man inte har någon dator! Men nu verkar den fungera som vanligt iallafall. Puh!

Idag har det varit fullrulle hela dagen. Klev upp klockan 10.00 och käkade frukost och körde igång en tvättmaskin. Sedan kom pappa och hämtade mig och vi åkte bort till syrrans lägenhet. Hon kommer hem från Norge idag så nu har vi storstädat hela hennes lägenhet så det ska vara fint när hon kommer hem. Hoppas hon blir glad!
Vi tog en paus mitt på dagen och åkte bort till pappas moster och morbror och fikade. Passade även på att handla så nu har jag det gjort också.

Nu ska jag ställa mig och baka en cheesecake tills imorgon när Tobbe kommer hem ♥
Sedan måste jag städa lite här hemma också. Jobbisch!


Måndag kväll

Spinningen gick kanon idag! Har nyss käkat en smoothie och kollat lite på tv. Känner mig jäkligt slö nu och funderar på att gå och lägga mig snart. Imorgon har jag en hel del jag ska hinna göra så jag tänkte försöka kliva upp i hyfsad tid.
Hoppas jag får deklarationen imorgon. Är alltid lika nervös innan jag får den att jag ska behöva betala tillbaka massa pengar. Det har jag verkligen inte råd med...

Nä, nu blir det sängen om jag ska orka med morgondagen. Good night!



Death To All But Metal



Steel Panther - Death To All But Metal

Haha, vilka lirare dom är! =D

Speedad Dizzy

Vad skönt det är att sova länge och resten av dagen bara flyger iväg. Pappa var hit förut och hälsade på och hade med sig jättegoda semlor som vi mumsade i oss. Sedan kom Tobbes mamma hit en stund hon med. Trevligt med lite främmande.

Nu har jag nyss käkat middag. Idag blev det quornschnitzel med ost & tomat fyllning, bearnaisesås, klyftpotatis och morötter i ugn. Suuuuupergott! Helgsmat på en vardag är inte dumt alls ;)
Nu har jag nyss köpt en linne på Tradera. Billigt blev det också. Me like! Har ögonen på en t-shirt där också som jag funderar på att lägga bud på och sedan sy om till ett linne. Haha, det blir spännande. Jag och symaskiner går inte riktigt ihop.

Nu är det snart dags för spinning. Ett av mina favoritpass idag. Det blir kul! Det blir bara två pass den här veckan eftersom gymmet har påskstängt torsdag-söndag. Får bli en liten viloperiod där. Det mår nog kroppen bra av.

Dizzy har äntligen lugnat ner sig och ligger och sover nu. Hon har sprungit runt som en galning hela dagen idag. Undrar vad hon har fått i sig för uppåttjack egentligen.



Tired!

Vilken tur att pappa ringde och väckte mig imorse annars hade jag nog legat och sovit än. Var så grymt trött! Dizzy har varit vaken och haft massa bus för sig inatt så jag har varit tvungen att kliva upp flera gånger. Bland annat hade hon lyckats krypa in halvvägs under ena nattduksbordet och fastnat där. Kattskrälle!

Nu kommer pappa och ska fika! =)

Shoppingsug!

Beställde ett lass med kläder för ett tag sedan och en av topparna skulle levereras senare. Nu har jag äntligen fått den och jag blev glatt överraskad när jag såg att den var mycket snyggare i verkligheten än den var på bilden! Till exempel så är färgerna mycket starkare än vad de ser ut att vara på bilden. Good for me! Den blir grym!

Är fortfarande inne i en shoppingperiod och jag vill köpa så sjukt mycket! Faan att jag och Johanna inte vann på trisslotterna vi skrapade i fredags! Det hade underlättat....

I'm a sucker for sleaze

Sister - Too bad for you


Är inget större fan av Sister egentligen men den här låten gillar jag.


Home Sweet Home

Fan vad underbart att vi ställt om klockorna till sommartid nu och det är ljusare på kvällarna. Ser fram emot varma sommarkvällar när man kan sitta ute på balkongen, dricka en kall öl och lyssna på musik. Härligt!

Nu har jag äntligen landat i soffan efter ett tufft spinningpass. Riktigt jobbigt idag men grymt roligt! Alla cyklar var upptagna och det blev fruktansvärt varmt i salen. Jag hinkade vatten som aldrig förr och trodde jag skulle spy på sista låten när allt vatten kluckade runt i magen. Annars gick passet mycket bra och jag är riktigt mör i mina ben nu. Jag tog en lång, varm dusch när jag kom hem, gjorde en hårinpackning och smörjde in mig med Dove Fresh Touch. Den innehåller gurka och grönt te och är min absoluta favorit bodylotion! Den doftar så fräscht och gott och är perfekt efter träning eftersom den är väldigt svalkande. Love it!   

Nu ska jag kolla på Wipeout, lite söndagsunderhållning. Haha!


We all scream for Ice cream


Jag älskar, älskar, älskar glass! Blir överlycklig när jag ser vårens glassnyheter! Det här kommer bli en bra glassommar har jag en känsla av ;)
Ser verkligen fram emot att smaka Magnum Temptation Fruit, Magnum Gold och B&J's Peanut Butter Cookie Dough. De ser så grymt goda ut! Tänk om solen kunde titta fram och all den här snön smälta bort så man får tillbaka lite vårkänsla igen. Det vore great!

Klicka här för att se vårens alla nya glassar!

Söndag

Idag unnade jag mig en sovmorgon. Skönt att sova ut ordentligt. Synd bara att Dizzy inte kände detsamma och gjorde allt för att försöka väcka mig. Jag kom i alla fall ihåg att ställa fram klockan en timme när jag gick och la mig igår, så i år behövde jag inte ringa mamma och fråga vad klockan var, hehe.
Å det är så härligt att det är söndag idag! Nu är det inte så långt kvar till onsdag när Tobbe kommer hem

Vädret är lika skitdåligt idag som det varit de senaste dagarna. Det blir nog en hel del filmtittande idag med. 17.00 ska jag och Frida iväg på spinning. Det blir skoooj! Känner att jag börjar bli ordentligt rastlös av att bara sitta och slöa i soffan.

Nu har jag suttit och sett på reprisen av Körslaget. Fan vad värdelöst att Ralfs kör åkte ur och vilken tabbe av tv4 att först läsa upp fel lag som förlorare.

Forever


(Bild från Google)

Edguy - Forever




"Sitting by the window
Staring out into the night
Waiting up for the light of day
And the sound of silence
The faintly flaring candle light
Parting has got me
Around to go insane"

 


Girl's night in

Lördagskvällen har varit kanon! Jag och Frida har haft tjejkväll här hemma. Först gick vi ner till Sibylla och köpte med oss varsin hamburgare hem. Vi käkade och surrade lika mycket som vi alltid gör när vi träffas :) Sedan kollade vi på flera Sex and the City avsnitt och åt massa godis. Jag köpte en Marabou sensation (yoghurt raspberry) as usual, I loooove it! ♥

Var det någon som släckte lamporna 20.30 då det var Earth Hour? Vi satt iallafall i kolsvart mörker här. Tvn hade vi på ändå. Vad finns det att göra annars liksom?! Kollade ut genom fönstret och ingen av grannarna verkade ha släckt ner. Aja, lite stolt är jag iallafall att jag deltog i år.

Nu har jag nyss öppnat en iskall öl som jag ska njuta av. Jag måste ju få unna mig lite gott på helgen när jag varit så duktig att träna hela veckan, eller hur?!



Track of the day

Shinedown - Simple Man


Så jävla bra!

Regnväder = Filmväder

Shit vilken slödag! Eftersom det är pissigt jävla regnväder ute känner man inte för att gå utanför dörren ens. Jag har legat och lökat framför tvn hela dagen. Perfekt filmväder är det iallafall. Lär nog bli liggande här i soffan hela kvällen kan jag tänka mig. Har nyss betalat räkningarna och diskat så lite nytta har jag gjort idag iallafall.

Nu sitter jag och kollar på kort på datorn. Haha, vilka flashbacks man får! Måste börja skicka in till framkallning snart. Vore ju tråkigt om datorn skulle krascha och alla bilder försvinna. Dessutom vore det roligt att ha alla bilderna i fotoalbum.


Jag, Sandra och Frida förra året. Å vad jag saknar mitt mörka hår!


En lyckad kväll

Den här dagen har varit kanon!
Efter att jag käkat frulle imorse gick jag ner till Berta och hälsade på. Drack kaffe och åt kakor :) Roligt att träffa henne lite. Sedan gick jag hem och åt en pannkakslunch innan jag följde med Johanna in till Birsta för att handla på Ica Maxi. Skyndade mig att byta om när jag kom hem och sedan var det dags för spinning. Det var Thomas som hade passet idag eftersom Ingela var borta. Det var ett jätteroligt pass och det gick grymt bra!
Gick hem och duschade efter cyklingen och sedan promenerade jag bort till Nygatan där jag, Johanna och Mattias käkade tacos. Såå gott! En av mina favoriträtter. Tacos funkar alltid! Sedan slog vi på tvn och kollade på Let's dance finalen och drack lite vin.

Jag har haft en jättetrevlig kväll! När jag skulle gå hem var Mattias och Pierre snälla och följde med mig hela vägen hem
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Tänkte försöka ta mig upp i hyfsad tid imorgon. Tänkte gå ut på en morgonpromenad om vädret är någorlunda.



Track of the day


-Mötley Crüe - Saints Of Los Angeles-

Finally Friday


Var riktigt glad när väckarklockan ringde imorse eftersom jag drömt hemska mardrömmar hela natten. Klev upp och gjorde iordning en mugg varmt citronvatten och sedan tog jag en morgonpromenad. Väldigt blött och slaskigt ute idag och både strumpor och skor var dyngsura när jag kom hem. Nu har jag nyss käkat frukost och kollat på två avsnitt av Sex and the city. Nu ska jag strax byta om och gå ner och hälsa på Berta lite.
Har fullt upp hela dagen idag! I eftermiddag ska jag på spinning och ikväll har Johanna bjudit över mig på middag.

Sedan vill jag säga GRATTIS till min kusin Fanny som fyller 17 år idag!

In a bad mood

Usch vad mitt humör är på väg ner mot botten nu. Kände mig på bra humör när jag vaknade men det enda som behövs för att förstöra en hel dag är att se ordet "Försäkringskassan" någonstans, då man blir påmind hur jävligt det här landet börjar bli. Helt åt helvete faktiskt. Helst skulle man bara vilja ta sitt pick och pack (och Tobbe såklart) och flytta härifrån. Jag har gått runt med en kraftig inflammation i handen i över ett år och har inte fått hjälp att bli av med den än. När jag opererades i somras gjorde läkaren ett fel och vem är det som får lida för det då? Jo jag såklart. Jag är så förbannat less på det här alltså!

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Sex and the city och hoppas på att bli på bättre humör. Det skulle ju inte skada om det slutade snöa heller. Vår, sol och värme nu tack! Det behöver jag.


 


Längtar till den nya Sex and the city filmen kommer! Då blir det nog bio med brudarna :)

God morgon!

Vaknade av mig själv redan klockan 07.00 imorse och var riktigt pigg. Tänkte kliva upp och gå ut på en morgonpromenad men efter att ha tittat ut genom fönstret ändrade jag mig och kröp ner under täcket igen. Snöigt och blaskligt väder. Lyckades somna om och sov tre timmar till innan jag klev upp och gjorde iordning frukost.
Har inga planer för dagen än iallafall. Tänkte nog gå ner på spinningen ikväll om vädret inte blir ännu värre. Idag fungerar äntligen Spotify, vilket det inte gjorde igår, så nu ska jag lyssna på musik!

Tänk att det äntligen är torsdag! Dagarna går faktiskt snabbare än vad jag trodde de skulle göra.
Nu är det mindre än en vecka kvar

När Linus fyllde 27

Här är låten grabbarna gjorde till Linus när han fyllde 27 år :) Det är Mari som har gjort det grymma bildspelet!


En riktigt bra onsdag

Jäklar vad fort den här dagen har gått! Åkte till pappa och Johanna mitt på dagen nångång och blev kvar där till 17.30. Pappa bjöd på bakelse och jättegott kaffe. Sedan hjälpte jag Johanna att skaffa facebook och tiden bara rann iväg medan vi satt där och grejade. Pappa var snäll och skjutsade hem mig och jag hann bara in och byta om innan det var dags att möta upp Frida utanför och promenera ner till gymmet. Eftersom jag inte hunnit äta någon middag så trodde jag spinningen skulle gå pissdåligt men det blev bästa passet på länge faktiskt. Känner mig grymt nöjd! Känns kroppen pigg och fräsch imorgon ska jag cykla då med tänkte jag. Det känns riktigt, riktigt bra att vara igång igen och att motivationen återigen är på topp!

Nu ska jag lyssna på musik och slappa i soffan. Det har jag förtjänat!


Good morning!

Så var det onsdag igen. Yes, jag gillar onsdagar!
Klev upp 09.00 och var ute på en 45 minuters morgonpromenad. Men vart är vårvärmen? Kändes kallt idag när inte solen var framme. Har nyss tagit en varm dusch och nu sitter jag och käkar frulle. Fick brev från försäkringskassan idag att jag varit sjukskriven ett år nu och måste ansöka om att få fortsatt sjukpenning. Drygt. Inte kunde de skicka med en blankett att fylla i heller, utan den måste man antingen skriva ut själv eller ringa handläggaren för att få, vilket kommer att ta massa extra tid och jag lär förmodligen bli utan pengar den här månaden. Man blir så less ibland...

Nu ska jag försöka tänka positivt istället, det är ju trots allt onsdag ;P
Snart ska jag åka till pappa och Johanna och fika. Det ska bli kul! Sedan är det spinning ikväll och när jag kommit hem från träningen finns det lite att se på tvn också. Great!

Nu hittade jag lite tidsfördriv!

dsc00514 (MMS)

Nu hittade jag lite tidsfördriv! Har fortfarande inte läst klart The Heroin diaries. Nu blir det lite läsning innan jag släcker lampan :)


Time to sleep

Segaste kvällen ever! Har inte haft ett skit att göra. Tur att jag ska gå på spinning resten av veckan så jag slipper sitta och nörda vid datorn. Dizzy verkar nöjd iallafall eftersom jag har kastat leksaksråttan åt henne säkert 50 gånger i brist på annat. Nu sitter jag och dricker en mugg med té och ska snart gå och lägga mig.
Är lite stolt över mig själv att jag går och lägger mig i hyfsad tid på kvällarna och kliver upp 09.00 varje morgon. Det känns skönt att komma upp i tid på morgonen faktiskt. Jag kommer ihåg förr när jag och syrran alltid klev upp klockan 05.00 för att hinna promenera innan jobbet. Hehe, saknar det lite faktiskt. Inte att kliva upp så tidigt men själva promenaderna. Vissa morgnar kunde vi surra jättemycket och ibland sa vi bara "Hej" när vi möttes och "Hejdå" när vi skildes åt. Haha, det är det som är så skönt med syskon. Ibland behövs inga ord.

Nu har jag druckit upp mitt té och ska gå och knoppa.

Sov så gott allihopa!

Dizzy


Haha, Dizzy är så rolig. Alltid när min mobil ringer så springer hon fram till den och står och väntar tills jag svarar. Jag har Tears don't fall med Bullet For My Valentine som ringsignal och varje gång jag spelar den på stereon springer hon runt och letar efter min mobil eftersom hon tror att det är den som ringer. Hehe!

Nu har jag iallafall storstädat här hemma. Skönt att ha det avklarat. Nu ska jag bara sitta och slappa resten av dagen. Vilar från träningen idag. Imorgon får jag sällskap till spinningen av Frida som också är sugen på att svettas.

Nu ska jag löka vid datorn och fortsätta lyssna på Jack Of Diamonds med Sonic Syndicate, idag är det den som har satt sig på hjärnan.


Längtar till påsk!

Fint väder idag med! Great! Var ute och promenerade imorse och nu börjar äntligen snön försvinna från vägarna. Det måste ha smält bort bra mycket sedan igår morse när jag var ute. Det går åt rätt håll.

Idag har jag inget speciellt planerat. Tänkte passa på att städa och tvätta så jag har det gjort.
Var på affären förut och handlade så nu behöver jag inte handla igen förrän nästa vecka. Skönt! Det är så jobbigt att handla när jag bara kan använda en hand att bära kassarna med. Trodde armen skulle gå av på mig idag men jag lyckades ta mig hem till slut. Jag kommer få olika stora armar innan det här är över. Schnyggt.

Av någon konstig anledning tycker jag att det känns som fredag idag. Lite deppigt när jag kommer på att det bara är tisdag. Vill ju att veckan ska gå fort så Tobbe kommer hem nångång. Längtar så! Att vara ifrån varandra i en månad känns så himla länge. Alldeles för länge. Längtar efter Lina också som kommer hem från Norge samma dag som Tobbe kommer hem från Ludvika.

Det kommer bli en bra påskvecka har jag en känsla av! :)


Metaltown

Jag är såååå avis på mina brorsor som ska till Metaltown i juni och få se både In Flames och Dream Evil! Lär bli riktigt grymt! Jag vill också!!! Faan...





Färdigtränad för idag


Nu har jag nyss kommit hem från spinningen. Passet var toppen och det gick jättebra idag! Vann dessutom Anders quiz som han har varje vecka, så idag gick jag hem från gymmet med en chokladbit i väskan. Hehe. Den sparar jag till helgen.


Nu ska jag göra en smoothie och sedan ska jag spöa Tobbe på Betapet. Eller... Det är nog han som spöar mig ;P


En solig start på veckan

Å vilket härligt vårväder det är ute idag!
Jag var ute på en 45 minuters morgonpromenad förut. Härligt att vara ute i solen och väldigt välbehövligt. Jag är så blek nu att jag är rädd att blända någon när jag går ut, haha! Hoppas finvädret håller i sig så snön försvinner någon gång. Det får gärna bli lite varmare också så man kan sitta ute på balkongen. Saknar att kunna gå och sätta mig och sola på mormors balkong som jag alltid brukade göra den här tiden på året.

Dags att knoppa

Den här kvällen har gått riktigt segt. Kollade lite halvt på Johan Falk filmen som gick på 4an medan jag kikade runt på nätet lite. Jag blir så himla shoppingsugen den här tiden på året! Har sett hur mycket kläder och accessoarer som helst som jag skulle vilja köpa. Synd att ekonomin inte tillåter. Sedan har jag ju nyss köpt ett lass med kläder, en ny väska och en plånbok. Jag får nöja mig med det så länge.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Ska kliva upp tidigt imorgon och gå ut på en morgonpromenad. Har inte promenerat på hela helgen eftersom jag kännt mig lite krasslig men nu är det färdig vilat. Hoppas jag är pigg nog att gå på spinningen också. Det känns så härligt att ha fått tillbaka motivationen igen!

Gonatt!


Min nya plånbok

På väg mot ljusare tider

Nu har jag nyss vaknat efter att ha slumrat en stund på soffan. Jag hoppas verkligen jag blir piggare nu när jag äntligen fått medicin för sköldkörteln. Har bara ätit Levaxinet i några dagar och det kunde ta flera veckor innan man märker någon skillnad och börjar må bättre. Jag känner mig i alla fall gladare än jag gjort på länge! Jag blir bara mer och mer kär i min underbara pojkvän för varje dag som går, våren börjar äntligen komma, snart är det påsk och min lillasyster Lina kommer hem från Norge en sväng, träningen går jättebra och nu är det snart dags för tatuering.
Härligt att ha lite att se fram emot.

Nu ska jag se om det är nått att se på tv. Såg på Tattoo Highway förut, ett av mina favoritprogram för tillfället. LA Ink med Kat von D är fortfarande det bästa.


Fucking With Fire

Jag har haft Fucking With Fire med Edguy på huvudet i flera dagar nu och jag kommer på mig själv att gå och nynna på den hela tiden. Så jävla störigt. Tur att det är en bra låt men får jag inte den ur skallen snart så kommer jag förmodligen ledsna på den.

Nu är det dags att göra ett ryck här hemma och ge sig på disken. Roligare saker finns det ju att göra om man säger så. Blä!


Här har ni låten om ni också vill ha den på hjärnan ;)


Välkommen till min nya blogg!

Efter att ha haft samma blogg i flera år kände jag nu att det var på tiden att förnya sig lite. Känns bra att ha en ny bloggadress och få börja om från början.

Idag har lillebror Mattias varit och hälsat på mig. Roligt med lite sällskap! Vi såg klart slutet på en film vi inte hann se klart när han var här sist, lyssnade på musik och åt hemmagjorda hamburgare till lunch.
På eftermiddagen ringde Tobbes mamma och frågade om jag ville komma bort till dem och äta middag. Curt hade gjort jättegod kyckling och efter att vi ätit kollade vi på massa kort sedan Tobbe var liten ;)

Nu är klockan snart 02.00 och jag ska gå och lägga mig. Dizzy kutar runt här som en galning och håller på att göra mig galen. Hoppas hon lägger ner det där när jag går och lägger mig.

God natt!

RSS 2.0