En riktigt bra påskhelg

Hela påskhelgen har varit kanon! Känns tråkigt att den är över. Har umgåtts med familj och vänner och haft så himla roligt. Synd bara att vädret har varit så tråkigt. Men det får man väl räkna med när det är april.

Igår var vi hos Björn och Eva ute på Alnö. Käkade grillat för första gången i år och det var sååååå gott! Skulle lätt kunna äta grillat varje dag. Hade en jättetrevlig kväll och det var roligt att få se deras hus. Ska lägga ut lite bilder från kvällen när jag flyttat över dem till datorn.
 
Idag åker syrran tillbaka till Norge. Hann inte träffa henne så mycket eftersom hon hade massa saker hon skulle hinna med när hon var hemma. Blev ingen filmkväll och Bitelinepizza som vi hade planerat heller. Får väl ta det nästa gång istället.
I lördags fick jag en snygg tröja av henne i utbyte mot en kjol. Det är grymt att ha en syster med samma storlek i kläder. Vi har bytt massa kläder med varandra genom åren. Mycket praktiskt.

Nu sitter jag och väntar på att Tobbe och hans pappa ska komma med lite käk. Leif är snäll och bjuder på mat idag :) Gottit! Ikväll är det dags för tatuering. Ska vara där 19.30. Spännande! Hoppas den blir bra.


Kommentarer

Ordet är ditt! ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Har du någon hemsida eller blogg?:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0