Fredag

Imorse hade jag ställt klockan på 10.00 men snoozade till klockan 12.00. Drömde nog en av de hemskaste mardrömmarna jag någonsin haft i natt. Det är så himla skönt när man äntligen vaknar och förstår att allt det hemska inte hänt på riktigt. En bra dröm vore ju inte helt fel för omväxlingsskull. Synd att man inte kan bestämma själv vad man vill drömma om.

Regnigt och tråkigt väder idag med. Man gruvar sig verkligen för att gå utanför dörren dagar som denna. Hoppas det vänder snart och blir varmt och soligt så all snön försvinner någon gång.
Nu har vi nyss käkat en sen lunch och ska snart gå ner på affären och handla lite tills ikväll. Vi har bjudit över Christopher på middag, tänkte försöka oss på att göra en lika god tacotårta som mamma gjorde. Det blir spännande!

Tatueringen kliar som fan idag och det är riktigt jobbigt att inte kunna klia tillbaka. Har iallafall tappat flera av de stora skorporna jag störde mig på igår :) Den ser ut att läka bra. Nu börjar det närma sig nästa tatueringstid också. Niiiice!


Kommentarer

Ordet är ditt! ♥

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Har du någon hemsida eller blogg?:


Kommentar:

Trackback
RSS 2.0